Početna Rijaliti Maja i Peca otputovali u Crnu Goru: Subotićkin muž odveo Marinkovićevu na...

Maja i Peca otputovali u Crnu Goru: Subotićkin muž odveo Marinkovićevu na more, veza im cvjeta!

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović šokirali su javnost kada je isplivao njihov video na kome se ljube.

I dok traje drama zbog njihove afere, njih dvoje su otputovali u su Crnu Goru, a popularna starleta kazala je drugarici da sa Subotićkinim mužem nije samo avantura već je preraslo u ozbiljnu vezu:

– Maja i Peca su započeli vezu i sada se ne odvajaju. Odmah poslije Zlatibora otputovali su u Crnu Goru gdje će provesti nekoliko dana. Ona nema namjeru da raskida s njim i tvrdi da njegova veza sa Aleksadrom uopšte nije funkcionisala i da su bili zajedno samo zbog djeteta. Maja kaže da se ozbiljno zagrijala za Pecu i da će se boriti za njihovu vezu- otkrila je Marinkovićkina drugarica.

Inače, Aleksandra Subotić ne krije da je van sebe zbog udarca koji joj je zadao bivši partner i prijateljica.

– Aleksandra ne prestaje da plače otkako je vidjela snimak na kom se Peca i Maja ljube u bazenu. Ne može da vjeruje šta joj se dogodilo i stalno ponavlja da ne zna što se njoj uvijek ovo dešava. Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživjela, djeca je sve vrijeme grle i ljube, pokušavaju da je malo utješe… – rekao je dobro obaviješten izvor za Blic o cjelokupnoj situaciju u Novom Sadu.

– Za mene nikad ne možeš reći da sam se dr.girala, da sam bila nevjerna, da sam se bilo kako ogriješila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila povjeravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, vidjećeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam – pričala je Aleksandra u lajvu.

senzacija.ba