Početna Rijaliti Dalila stavlja silikone i botoks, a Dejan piše knjigu: Bivši bračni par...

Dalila stavlja silikone i botoks, a Dejan piše knjigu: Bivši bračni par ovako će potrošiti lovu od Zadruge, evo šta će Aleks i Car!

Dalila Dragojević osvojila je drugo mjesto Zadruzi, a poslije rijalitija kaže da ima ozbiljne planove i da će da radi na sebi, odnosno na fizičkom izgledu.

Dalila će potrošiti dobar dio honorara na plastične operacije, dok njen bivši muž Dejan piše knjigu po ugledu na pobjednicu prve sezone Kiju Kockar.

– Poslije “Zadruge” idem na remont kod plastičnog hirurga! Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine ljepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala ljepši oblik lica… Naravno, staviću i botoks, da se sve to lijepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 eura, ali baš me briga – kaže Dalila, koja planira da pokrene i privatni biznis:

– Voljela bih da otvorim kozmetički salon u Beogradu. Dio honorara potrošiću i na to da svom ocu Husi ispunim najveću želju i pošaljem ga na hodočašće u Meku.

I dok Dalila razmišlja kako da novac zarađen u “Zadruzi” što pametnije potroši, njen bivši muž Dejan Dragojević skovao je plan kako da joj se osveti! On je odlučio da napiše knjigu u kojoj će raskrinkati bivšu ženu nevjernicu.

– Kad je mogla Kija Kockar da napiše autobiografiju, mogu i ja! Tako će ljudi saznati pravu istinu o meni, ali i o mom braku s Dalilom. Sad, kad vraćam film, shvatam koliko je ta žena oduvijek bila zla i da je sve radila samo zbog rijalitija. Gadim se samom sebi što sam bacio pet godina života na nju – iskren je Dragojević.

Dalilini i Dejanovi novi partneri imaju nešto skromije planove. Filip Car bi da postane kuhar, dok Dekijeva djevojka Aleks Nikolić mašta da se uda za njega i rodi mu djecu.

– Uživam da spremam hranu, a vala i da jedem. Nagojio sam se kao svinja! Ako ne budem imao novca da otvorim restoran, volio bih da se zaposlim negdje kao kuhar – kaže momak iz Crikvenice, dok Aleks priznaje da su njeni planovi vezani samo za Dejana:

– Želim da se udam za njega i rodim mu djecu! Nikad nisam bila ovoliko zaljubljena u nekog momka kao što sam u Dekija – kaže ona.

Sandra Rešić i Anđelo Ranković planiraju da se presele u daleku Kolumbiju. Pjevačica i maneken žele da započnu privatni biznis u ovoj zemlji.

– Imam drugove u Kolumbiji koji odlično zarađuju. Volio bih da odemo tamo i zaradimo lovu, a onda da se vratimo u Srbiju i da Sandra nastavi karijeru. Još se dogovaramo oko svega – kaže Ranković.

ekskluziva.ba