Početna Rijaliti “ZDRAVSTVENO SAM LOŠE” Huso Mujić: “Moram je dočekati, šta ću, ćerka mi...

“ZDRAVSTVENO SAM LOŠE” Huso Mujić: “Moram je dočekati, šta ću, ćerka mi je”, a evo kako je ocrnio Cara

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, otkrio je da večeras neće prisustvovati finalu “Zadruge” jer se, kako je rekao ne oseća zdravstveno dobro, i ne želi sebe da izlaže dodatnom stresu zbog eventualnih neprijatnih situacija koje može da se dogode.

Kako ističe, smatra da ni njegov bivši zet Dejan Dragojević, ali i njegova ćerka Dalila neće odneti pobedu, dok za Filipa Cara smatra da je najgori čovek koji se ikada pojavio u rijalitiju.

– Dobro će proći valjda. Po ovim reakcijama mislim da Dejan i Dalila neće pobediti, to će neko drugi. Filip Car ne može da pobedi, on je najgora osoba koja se pojavila u rijalitiju ikada. Šta je sve izgovorio, ne vredi mu ni pobeda ništa. On je ker koji lajde, a ne ujeda – započinje za Blic, pa nastavlja:

– Nisam dobro zdravstvenog stanja, ne mogu da se raspravljam sa Dragojevićima da se izlažem stresu. Nisam za to spreman. Biće tamo neko ko će je doćekati. Šta ću ja, moram oprostiti ćerki, mnogo će vremena trebati… Treba da se raziđemo kao ljudi.

Huso kaže da bi voleo da se Dejan i Dalila pomire.

– Mislim da bi mogli da se pomire, prošli su ono što nisu prošli. Oboje su imali greške, ali voleo bih da su zajedno da žive bez problema.

blic.rs