Početna Rijaliti NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Nakon što su mediji razotkrili aferu Maje...

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Nakon što su mediji razotkrili aferu Maje Marinković i njenog muža, Subotićka otkrila: Ona je odron, na..omanka, dopisivala se sa Vladimirom Volkovim!

Bile su najbolje drugarice i evo šta Sandra sada kaže o Maji.

Kao bomba sinoć je odjeknuo šok paparaco Pink.rs kojim je razotkrivena afera Maje Marinković sa Predragom Pecom Raspopovićem, mužem njene najbolje drugarice Sandre Subotić. Sandra sinoć nije htela mnogo da komentariše situaciju u kojoj se našla, ali danas se uključila u lajv na Instagramu i ridala.

Sandra je na samom početku lajva pričala o Majinom ocu Radomiru Takiju Marinkoviću.

Meni Taki gleda kao ćerku, ne mogu da verujem. Ona nikad nije bila u mojoj kući u Kaluđerici, niti zna kako se tamo ulazi. Moj otac tamo više ne živi. Niti me je ikad čekala, niti me je ikad pokrivala. Ona je mene optužila kako sam se ja čula i dopisivala sa izvesnim Nebojšom Bojovićem – počela je Sandra kroz suze, a zatim nastavila:

To je čovek kog sam ja upoznala kad sam diskvalifikovana. Meni taj čovek jeste pisao poruke, ali nisam mu odgovarala, a ako i jesam, to je bilo “Hvala”. Ja nisam varalica. Meni je mnogo teško zato što smo moja deca i ja ostali sami da plačemo celu noć u stanu, dok se jedna kur*a, jedna narkomanka provodi sa mojim mužem na moru. Ona je odron. Sve sam joj se poveravala, verovala sam joj… U kuću sam je dovodila. Bila mi je na detetovom prvom rođendanu. Meni nije ona problem, Petar mi je problem.

Sandra je u svom lajvu govorila i kako je od Maje ne čudi što je njenog muža zavela, ali ne može da veruje šta joj je njen suprug uradio.

Čudno mi je da je Petar došao na red jer znam sa kim se sve dopisivala. Sa bivšim dečkom Sandre Afrike. Ona je narkomanka. To tvrdim. Sa Vladimirom Volkovim se dopisivala, to isto znam. Ne mogu da verujem da je moje dete od godinu i po dana ostalo bez oca – istakla je ona.

Nikad se ni o koga ogrešila, ni o svog supruga, ja njega volim najviše. Mnogo mi je teško. Ja verujem ljudima i to je moja greška. Ja jednu grešku prema svom suprugu nema, a ona neka razmisli kako će joj se vratiti u životu. Jer je odron, narkomanka. Ali ne mogu da verujem da čovek može da poveruje u te priče koje mu je ona rekla. Nemam snage više da se borim sa svime – rekla je kroz suze Sandra Subotić.

pink.rs