Početna Rijaliti Tačno je! Kulićima izvršitelji ispraznili kuću u Nišu: Oglasila se Sanja Stanković,...

Tačno je! Kulićima izvršitelji ispraznili kuću u Nišu: Oglasila se Sanja Stanković, dobila Miljanu na sudu, a sad poručila jedno!

Sanja Stanković oglasila se nakon što se u medijima pojavila vijest da je dobila Miljanu Kulić na sudu, koju je tužila jer ju je javno optužila da se navodno bavi pros..tucijom.

Kako su prenijeli domaći mediji, Miljana je izgubila spor protiv Sanje, te je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu, što ona nije uradila, pa su joj izvršitelji zaplijenili stvari. To je sada za Informer potvrdila i Stankovićeva.

– Tačno je. Toliko od mene. U gužvi sam. Izvinjavam se – kratko je prokomentarisala Sanja Stanković.

Podsjetimo, “Svet” je imao uvid u dokumentaciju gdje je taksativno navedeno šta je Kulićima oduzeto da bi se namirio dug: baštenska garnitura, rashladna vitrina, dva bicikla, nekoliko televizora, ormana, mašina za pranje i sušenje veša, sudo-mašina, ugaona garnitura, kuhinja i još mnogo toga navodno stoji na listi koju su sa sobom donijeli izvršitelji.

– Poslije finala druge ‘Zadruge’, Miljana je u emisiji ‘Narod pita’ govorila kako zna da se ja bavim pros..tucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplijenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kad pare budu legle na moj račun biće proslijeđene u humanitarne svrhe. Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta svega ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posljedice za svoje laži i izmišljotine – rekla je Sanja Stanković za “Svet”.

ekskluziva.ba