Početna Showbiz Šok izjava Mileta Kitića: Plaćao se*sualne usluge, varao Martu Savić, a uprkos...

Šok izjava Mileta Kitića: Plaćao se*sualne usluge, varao Martu Savić, a uprkos svemu žive zajedno!

Mile Kitić nedavno je zakoračio u osmu deceniju života, ali po njegovoj mladalačkoj energiji malo ko bi povezao njegove godine i njegov izgled.

Pjevač tvrdi da ne postoji tajna, već da je u pitanju dobra genetika i životni balans, gdje je i pored napornih noćnih svirki uvijek znao kada treba da odmori i napravi pauzu.

Iza sebe ima nevjerovatan broj hitova, za koje je kako kaže uvijek imao dobar njuh, čak i kada su drugi sumnjali u njegove odabire.

– Mnogo sam nasnimao i bio sam pametan, od starih pjesama sa Južnim vetrom do Plave ciganke. Išao sam korak unaprijed, kada sam snimio pjesmu sa Đoganijem rekli su da sam lud čovjek, a prvi sam bio koji je snimao sa reperom. Pa čak i “Paklene godine” kada sam obradio pitali su se šta je sa ovim čovjekom, međutim ispostavilo se da mi je sve to produžilo karijeru. Stvarno imam energiju, na bini ne dajem pardon nikome, kao da izađem u ring i bijem se do kraja – ispričao je nedavno za Grand Online.

Pored hitova, Mile je uvijek znao kako da zaintrigira javnost, ali nikada na štetu svog odnosa sa suprugom od koje su je mediji nekoliko puta razvodili.

– Malo sam ja čudan čovjek! Bilo da su u pitanju emisije ili intervjui, koga interesuje da ja pričam da li sam imao dobar koncert, moraš naći neku caku, ne mora biti skandalozno baš. Kada su mene pitali da li sam platio nekada za s.ks ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da uprkos tome živimo skladno (smijeh) – rekao je Kitić.

ekskluziva.ba