Početna Rijaliti “DOŠAO JE KRAJ, SVAKO ĆE IĆI SVOJIM PUTEM!” Dejan dan pred superfinale...

“DOŠAO JE KRAJ, SVAKO ĆE IĆI SVOJIM PUTEM!” Dejan dan pred superfinale doneo odluku o vezi sa Aleks

Svima jasno stavio do znanja kako stoje stvari!

Zadrugari su noćas igrali poslednju “Igru istine” u petoj sezoni. Mensur Ajdarpašić uputio je pitanje Dejanu Dragojeviću, koje se odnosilo na njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

– Kako se osećate posle svega što ste prošli, sumirajte malo utiske… Kakva su tvoja očekivanja po pitanju vaše dalje budućnosti? – pitao je Mensur.

– Odnos sa Aleks mi je top, sve smo bliži i sve se bolje upoznajemo. Žao mi je što je došao taj poslednji dan rijalitija i što ne možemo mnogo da planiramo… Ne možemo jer ni ja nemam samu sliku sebe, a kamoli nje… Svako će ići svojim putem, ali ćemo stalno biti zajedno i imati neku normalnu svakodnevnicu, ali to je i normalno. Ovde je njoj bilo jako teško, zaključao sam joj usta, komentare, ali sam u jednom momentu presekao i rekao da radi šta želi… Došao je kraj… Mozak mi je ušao u crveno, svestan sam da ću biti osuđen šta god uradio… Šta god da se desi ovde, poredili su me i to u negativnom kontekstu… Muka mi je više od toga… Zato sam joj i govorio da ne komentariše mnogo kako ne bih ja morao da reagujem non stop… Ide Narod pita, tamo palim turbine… Jedva čekam da izađemo odavde i da vidimo kako ćemo funkcionisati napolju… Verujem da će napolju biti samo bolje, ispoštovala me je u svakom trenutku… – govorio je Dejan.

– Dosta je sigurnija u tebe nego ranije – rekao je Karić.

– Uopšte ne sumnjam u Dejana više. Mnogi su govorili kako želi da se vrati na drugu stranu ili kako želi od mene da napravi nekog bivšeg, ali ja više uopšte ne reagujem na to… Mi smo ovde non stop zajedno već šest meseci i stekla sam poverenje. Kapiram njegovu situaciju i ne mogu da pritiskam da idemo zajedno u neki stan, jer on treba da ode kod svoje porodice… – dodala je Nikolićeva.

haber.ba