Početna Rijaliti OBRATILA SE MAJI I TAKIJU: Dalila žestoko oplela po Carevoj bivšoj –...

OBRATILA SE MAJI I TAKIJU: Dalila žestoko oplela po Carevoj bivšoj – On opet pokušao da je smiri poljupcima

Ne smiruju se

Dalila Dragojević i Filip Car sedeli su pored bazena u dvorištu Bele kuće, a onda su počeli da se raspravljaju oko svega što se izdešavalo dok nisu bili u vezi.

– Danas kad sam video ovo, rastužilo me totalno. Ja inače ne volim da vidim te klipove. Na nekim klipovima sam… – govorio je Filip.

– To je to tebi je bitno da li si debeo i loptast, nije ti bitno kako je sve započelo – rekla je Dalila.

– Nisi ni ti slušala i gledala, kako svaki put grlim i ljubim. Nekad te mrzim, ali u suštini te volim. Najbolje bi bilo da odemo na različite kontinente – pričao je Car.

– Mi smo i ovde na različitim kontinentima. Ovih dana sam imala priliku da čujem kakvi su tvoji planovi, etno turizam – dodala je Dalila.

– Ja mislim da ću sa tobom da odem na jedno putovanje – rekao je Car.

– Mene ne komentarišite ti i tvoje j*bačice, izuzmite me iz svojih usta. Savetnici veliki, sa kim se smuvate kad uđete sa Janjušem ili Filipom, umešate se ne znam gde. Njoj se sad isto obraćam, neće preko mene ni ona, ni njen tata. Pominjem onu, koja pominje mene. Ja ne ratujem kad izađem, sve što ima nek dođu na adresu – govorila je Dalila.

– Ja nisam plakao na uspomenama – potkačio je Car.

– Ja znam što sam plakala. To je bio moj život, a ne j*bačina. Meni je žao što sam bila takva. Trebala sam da postupim na način na koji si mi ti govorio – priznala je Dalila.

– Ti mene ne slušaš da batališ neke stvari, ljude i reakcije – dodao je on.

Filip je odlučio da popusti prvi, pa je Dalilu počeo da obasipa poljupcima, kako bi smirio situaciju i prekinuo svađu.

– Kremenko, šta ćemo sad? Juče sam došao do izolacije da vidim šta radiš, a ti zaspala. Hteo sam da legnem, ali mislio sam da ćeš da me oteraš. Hteo sam zadnjih par dana da provedemo tamo gde je sve počelo – pričao je Car.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

srbijadanas.com