Početna Showbiz Je li JK nasamarila medije? Niko nije provjerio jesmo li Duško i...

Je li JK nasamarila medije? Niko nije provjerio jesmo li Duško i ja podnijeli zahtjev za razvod!

Jelena Karleuša je uputila kritiku srbijanskim medijima navodeći da nisu provjerili je li tačna informacija da se Duško Tošić i ona razvode.

“Kakvo je srpsko novinarstvo govori i podatak da niko od novinara nije provjerio da li smo Duško i ja uopće podnijeli zahtjev za razvod, a već su na naslovnim stranama i djecu alimentaciju dodijelili?! Ja sam mislila da Blic, Kurir i ostali tabloidi lijepo sarađuju s pravosudnim organima”, napisala je na Instagramu.

Podsjećamo, prije dva dana je objavila da su se Duško i ona odlučili razići.

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao dio naše porodice. Tehničko-pravne stvari će sporazumno biti riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima, što je nešto na šta sam navikla… pa navalite”, navela je.

Dodala je da je “preživjela sve pa će i isto tako preživjeti i ovo”.

“Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu. Starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom, kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, zaključila je.

Međutim, objavu u kojoj je obavijestila javnost o razvodu je u međuvremenu obrisala.

Izvor: Klix