Početna Showbiz Gej afera drma srpsku estradu: Oženjeni pjevač u vezi sa svojim frizerom,...

Gej afera drma srpsku estradu: Oženjeni pjevač u vezi sa svojim frizerom, pravi mu ljubomorne scene!

Da su sve prave ljubavi tužne, najbolje zna oženjeni pjevač, ali kako se čini neće moći da ostane vjeran supruzi jer njegovo srce pripada – drugom muškarcu!

Pjevač je navodno već godinu dana u strasnoj i tajnoj ljubavnoj vezi sa svojim frizerom.

– Jedan naš oženjeni pjevač već godinu dana je u vezi sa svojim frizerom, a svoj odnos kriju kao zmija noge – kaže izvor, i dodaje da je pjevač svoje bis.ksualne sklonosti pokazivao i ranije, kada je bio uhvaćen kako se dopisuje sa drugim muškarcem.

– Za javnost on uživa u skladnom braku, a supruga i ne sluti da njen suprug već godinu održava tajnu vezu sa svojim frizerom.

I dok njegova supruga živi u blagoslovenom neznanju, lišena svake pomisli da je muž vara sa muškarcem, to nije slučaj sa pjevačevim dečkom, koji svaki čas folkeru pravi neprijatne scene i ljubomorne ispade.

– Par je prošao kroz ozbiljnu krizu kada je iz medija saznao za vjenčanje svog dečka. Do tada je slijepo vjerovao u priču koju mu je pjevač servirao da mu je djevojka samo marketing i pristajao je da se tajno viđa s njim. Njihova veza je tada prošla kroz ozbiljnu krizu, blokirao je dečka na društvenim mrežama, ali kako to obično biva, par se ubrzo pomirio – ispričao je izvor.

ekskluziva.ba

.