Početna Rijaliti Dalila i Car, Osmakčić i Ćertić! Otkriveno ko su učesnici Zadruge 6!...

Dalila i Car, Osmakčić i Ćertić! Otkriveno ko su učesnici Zadruge 6! A otac rijaliti zvijezde biće pravo iznenađenje za sve!

Finale pete sezone “Zadruge” zakazano je za 10. jul, ali to ne znači da uveliko ne traju pregovori sa potencijalnim budućim učesnicima, koji će se u Bijelu kuću u Šimanovcima useliti već početkom septembra.

Upućeni izvori tvrde da će se u novoj sezoni ovog formata, za koju se šuška i da će biti posljednja, pored novih imena nepoznatih javnosti, naći i neki od najpopularnijih i najzanimljivijih učesnika iz prošlih sezona.

Kako saznajemo od izvora bliskim potencijalnim takmičarima, među onima koji su potencijalni učesnici šeste “Zadruge” jesu i Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, koja će se u jednom trenutku vjerovatno i sama naći među učesnicima.

Pored njega, za Šimanovce se sprema i Aleksandra Subotić, kao i kaskader Uroš Čertić, koji je svojevremeno bio jedan od učesnika rijalitija “Veliki brat”, a nedavno je bio u središtu pažnje zbog skandala sa voditeljkom “Slagalice” Marijom Veljković.

Pored njih, u toku su pregovori i sa iskusnim rijaliti igračima Kristijanom Golubovićem, Stanijom Dobrojević i Zoricom Marković, a neki izvori spominju i da bi kao jedno od najvećih iznenađenja mogao da bude i ulazak Marka Osmakčića, koji bi ušao bez honorara i na taj način izbjegao kaznu zbog samovoljnog napuštanja rijalitija i lažiranja smrti njegovog oca Franja.

Ipak, kako saznajemo, produkcija ovih dana na sve načine pokušava da ubijedi i dvoje najzanimljivijih takmičara iz aktuelne sezone – Dalilu Dragojević i Filipa Cara – da kao par uđu u novu sezonu, ali i Dalilinu majku Eminu Mujić.

Oni su zbog svojih trenutnih odnosa neodlučni, a kako bih ih privoljeli da donesu pozitivnu odluku, produkcija je spremna da im isplati honorar koji bi bio jedan od najvećih do sada kada su u pitanju ovakvi formati kod nas. Oni se još premišljaju, ali je izvjesno da će količina novca koju će zaraditi ipak prevagnuti da se i oni usele u Šimanovce na jesen.

ekskluziva.ba