Početna Rijaliti Ako Dalila pobijedi, ulazim u Zadrugu 6! Pjevačica javno zaprijetila: Razvaliću je,...

Ako Dalila pobijedi, ulazim u Zadrugu 6! Pjevačica javno zaprijetila: Razvaliću je, narod jedva čeka da izađe iz rijalitija!

Finale Zadruge 5 održava se u nedjelju 10. jula, a Maja Nikolić je sada javno iznijela mišljenje o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića koji su se razveli.

Maja Nikolić i rijaliti zvijezda Dalila Dragojević sukobile su se nedavno tokom Zadrugovizije i tada izazvale burnu reakciju kako na društvenim mrežama, tako i na samom imanju u Šimanovcima.

Maja se ponovo zauzela za svog favorita Dejana i bez dlake na jeziku osula po Dalili.

– Ako ova likuša pobijedi ili bude druga ući ću u “Zadrugu 6” i razvaliću je, to vam svečano obećavam. Narod i ja jedva čekamo da ova prljava “djevojka” izađe iz Zadruge. Dejan je moj favorit, i po pravdi Boga on treba da pobijedi! Jer je nosio cijeli rijaliti tako što je bio njena žrtva… svaka mu čast šta je izdržao, uz Dekija sam srcem! Podržaću ga u finalu i biti uz njega, ne volim nepravdu! Ne osuđujem Dalilu, neka radi šta hoće, već njena djela i zlodjela – ono što je sve uradila Dejanu. Pratimo finale i vidjećemo da li će ovog puta pobijediti pravda – napisala je Nikolićeva u posljednjoj objavi na Instagramu.

ekskluziva.ba