Početna Showbiz A TAMAN SMO POMISLILI DA SMO SVE ČULI OD NJE/ Hoću da...

A TAMAN SMO POMISLILI DA SMO SVE ČULI OD NJE/ Hoću da raširim noge kao Nataša Bekvalac, da se istakne dubina: Jovana Jeremić u minjaku pokazala kako se širi!

Gostujući u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji, voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da želi da se upusti u pjevačke vode, a potom i demonstrirala šireći noge kako želi da bude odjevena tokom snimanja pjesme.

Jovana je eksluzivno voditeljki Ljilji Stanišić otkrila da je Marka Kona pitala da joj napravi pjesmu.

– Srela sam na aerodromu Marka Kona, to je ekskluziva, i rekla sam mu da smisli neku pjesmu da ja mogu da izrecitujem ili otpjevam neki dio da pjesma bude totalno s.ksi, da ja mogu da obučem triko na sceni – rekla je Jovana gostujući u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji.

Jeremićeva je potom izjavila da želi da nosi dubok triko i raširi noge kao što to na nastupima radi Nataša Bekvalac

– Hoću da bude top triko sa dekolteom ili zatvoren skroz kristalima i moja duga plava kosa. Kao Nataša Bekvalac kada krene, pa raširi noge, e to hoću. I da bude onaj visok dio trikoa, da bude top i s.ksi, da se istakne dubina i da sve pršti od s.ksipila. Kon mi je rekao da će samo da razmisli da kim da me umiksa, rekao mi je što mu nisam ranije rekla, napravio bi mi pjesmu ranije. To će biti mega hit pjesma – izjavila je Jovana.

ekskluziva.ba