Početna Showbiz PRVE KOMŠIJE DUŠKA TOŠIĆA IZ ORLOVATA OTKRILE PORODIČNU TAJNU: Evo šta se...

PRVE KOMŠIJE DUŠKA TOŠIĆA IZ ORLOVATA OTKRILE PORODIČNU TAJNU: Evo šta se dešava u kući njegove majke poslije razvoda od JK!

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša (43) potvrdila da se razvela od fudbalera Duška Tošića (37), koji je pre dva dana odveo decu kod majke Nikolete, u selo Orlovat, gde ona živi, a komšije su nam otkrile da se navodno razbolela od stresa.

Kako smo saznali, Tošić je ćerke Atinu i Niku sklonio u svoje selo dok se ne slegne medijska prašina oko razvoda. Pošto njegova majka, zbog bolesti, ne može sama da se brine o unukama, on je angažovao i prijatelja, koji u novoizgrađenu kuću odnosi hranu i ostale potrepštine za decu.

– Šta da vam kažem! Nikoletu viđamo, ona je doskoro bila dobro, ali se nedavno razbolela. Žena je od silne sekiracije dobila šećer. Mora sad da promeni život iz korena, ta terapija podrazumeva svoje. Znamo da se oko nekih stvari mnogo nervirala. Stalno neki problemi sa snajkom Jelenom, ona se oko svega potresa. Ne čita novine i ne zna kakvi naslovi izlaze, ali Orlovat je malo mesto. Znate da je dovoljno 10 minuta da se proširi jedan trač. Tu dolazi Duškov prijatelj, donosio je hranu i sve što je deci potrebno. Zadrži se sat- dva, pa ode – priča komšija koji stanuje nedaleko od porodične kuće Tošića.

 

– Ja sam Nikoleti blizak komšija. Ona je vitalna, brine o živini, o unukama kad su tu, ali čim posumnja da dolaze novinari, zaključava se u kuću. Deca su čas kod nje, čas u novoj kući. Retko izlaze, verovatno su im rekli da ostanu u kući. Eventualno su na bazenu iza kuće ili na trambulini. Tu imaju sve kad dođu da se zabavljaju.

Prva komšinica nije bila preterano raspoložena za razgovor, ali je otkrila da postoje problemi u njihovoj porodici.

– Verujte da se svašta priča, ali svaka porodica danas ima probleme. Nije ni Tošićima sve bajno i sjajno, nisu jedina porodica u kojoj se desio razvod, tako da poštujem njihovu privatnost. Oni neće da pričaju o tome, a ja sam, kao prva komšinica, tu da poštujem njihovu želju – rekla je žena.

Kurir.rs/S.telegraf