Početna Rijaliti FILIP NAJAVIO KR.AVI PIR NA FINALU ZADRUGE? Car žestoko zaprijetio Husi i...

FILIP NAJAVIO KR.AVI PIR NA FINALU ZADRUGE? Car žestoko zaprijetio Husi i Emini Mujić: Daviću ih golim rukama kao piliće, u.iću ih!

Filip Car je, tokom žustre svađe, pretio je navodno Dalili da će zadaviti njene roditelje u studiju tokom finala “Zadruge”, a onda je oglasio i Huso, Dalilin otac i otkrio da li će doći na finale.

Filip je navodno tokom svađe sa Dalilom najavio krvavi pir u nedelju u studiju Pinka. Car je rekao da će presuditi Husi i Emini Mujić, piše Informer.

– Dalilinoj porodici bi bilo bolje da ne dođe na finale! Krivi su što su napravili smeće i kurvu! Daviću ih golim rukama kao piliće! Ubiću ih! I pedera Husu i narkomansku kurvu Eminu! – urlao je Filip nakon što je Dalila odbila da se pomiri s njim.

Do skandaloznih pretnji došlo je pošto je starleta posle žurke juče ujutru svom ljubavniku okrenula leđa. Car je izleteo za Dalilom u dvorište, počupao je za kosu, zatim podigao sa zemlje i uneo joj se u lice urlajući:

– Molim te da popričamo ili ćeš me diskvalifikovati iz rijalitija!

Obezbeđenje je odmah reagovalo i iz Filipovih ruku iščupalo Dalilu, koja se potom sakrila kod kapije. Ovo je još više razbesnelo pomahnitalog Cara, koji je pocepao majicu i lupao pesnicama o zid.

– Kad si bila najgora, prišao sam ti i rekao: “Kurvo, uz tebe sam!” Veštice, mesecima radiš na tome da me diskvalifikuješ! Kurvo, je*eš se za 20 franaka, a ja sam te i takvu prihvatio! – vikao je Filip.

Dalilin otac Huso Mujić kaže za Informer da neće doći na finale, ali ne zbog Filipovih pretnji.

– Neću biti u studiju u finalu jer je u nedelju Bajram i imam mnogo posla u Gornjem Šepku. Takođe, ne želim da se sretnem sa Dejanovom porodicom, ne bih voleo da se svađam sa prijom i prijateljem. Emina će biti u Beogradu, ali Dalila ju je zamolila da ne dolazi u studio da ne bi napravila neki skandal – priča Huso, a na pitanje da li su Filipove pretnje uticale na to da odustane od dolaska u Beograd odgovara:

– Ma kakvi! Ne plašim se njegovih pretnji, jer je on niko i ništa! Šta je umislio, da je koljač iz Crikvenice?! Krije se iza obezbeđenja, videćemo da li će biti toliko hrabar posle “Zadruge”!

Kurir.rs/Informer