Početna Showbiz Karleuša otkrila kome će pripasti imovina stečena u braku sa Tošićem, ali...

Karleuša otkrila kome će pripasti imovina stečena u braku sa Tošićem, ali i starateljstvo nad Atinom i Nikom!

Pop zvijezda Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić razvode se poslije 14 godina braka, a detalje u vezi sa podjelom imovine, pjevačica je otkrila u svojoj objavi na Instagramu.

Pjevačica je na pomenutoj društvenoj mreži objavila saopštenje u kojem je navela da će starateljstvo nad njihovim kćerkama Anitom i Nikom pripasti njoj.

Kada je u pitanju zajednička imovina, stečena u braku, Karleša je otkrila da će biti prepisana na ime njihove djece, Atine i Nike Tošić.

Njeno saopštenje prenosimo u cjelosti:

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. O ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima što je nešto na šta sam navikla… pa navalite – napisala je Karleuša i dodala:

– Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisala laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem.

Povezani video:

ekskluziva.ba