Početna Showbiz Kap koja je prelila čašu: Zbog ovoga je Tošić riješio da se...

Kap koja je prelila čašu: Zbog ovoga je Tošić riješio da se razvede od Karleuše?

U njihovom 14 godina dugom braku bilo je mnogo problema, ali jedan događaj je Duška naveo da prelomi.

U javnosti se spekulisalo da je njihov brak bio na klimavim od trenutka kada se pjevačica našla u jeku afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, te su se njih dvoje javno prepucavali, pa su uslijedile i tužbe koje su podnijeli jedno protiv drugog.

Međutim, domaća javnost bila je šokirana i viješću koja je objavljena na Božić ove godine, a to je da je Karleuša prijavila Duška za nasilje u porodici.

Karleuša je tada prijavila Duška da joj je fudbaler navodno udario šamar i pljunuo u lice, dok je on to demantovao u svojoj izjavi. Policija je po prijavi pjevačice otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

U izjavu koju je Duško Tošić dao na svojim društvenim mrežama nakon skandala, demantovao je navode o nasilju.

“Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i djelo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana djela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugdje predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam htio da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje god bio i šta god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vjetar protiv mene prođe”, oglasio se Duško nakon skandala.

Karleuša je jučer iznijela zvanično saopštenje o razvodu na Instagramu koje prenosimo u cjelosti.

„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. O ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima što je nešto na šta sam navikla… pa navalite“, napisala je Karleuša.

“Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, dodala je ona.

Povezani video:

ekskluziva.ba