Početna Rijaliti DEFORMISANO LICE, USJEČENE BORE – DALILA OSTARILA 10 GODINA ZA 11 MJESECI:...

DEFORMISANO LICE, USJEČENE BORE – DALILA OSTARILA 10 GODINA ZA 11 MJESECI: Ovako je izgledala na početku rijalitija

Dalila Dragojević (29) boravi u rijalitiju “Zadruga” već 11 mjeseci, a za ovaj ne tako kratak period preživjela je brojne lomove pred milionskim auditorijumom.

U više navrata se isticalo koliko je njen bivši suprug Dejan Dragojević fizički propao zbog pretrpljenog stresa i njene preljube, ali popularnu rijaliti-takmičarku, takođe, nije zaobišla promena uzrokovana brojnim faktorima, piše Novi.

Na društvenim mrežama kruže Daliline fotografije koje svedoče o tragovima boravka u “Zadruzi” na njen fizčki izgled. Gotovo svakodnevne svađe sa Filipom Carom, ali i drugim učesnicima imali su negativan uticaj.

– Dalila za 11 mjeseci u “Zadruzi” ostarila 10 godina – konstatovano je na jednoj od stranica na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ukoliko pogledamo snimke Dalile Dragojević s početka pete sezone, gdje nema šminku, jasno se vidi svežina lica i bolje stanje kože.

Ova takmičarka često je i kritikovana zbog načina na koji se šminka, a u ovom slučaju to je dodatno doprinelo da izgleda mnogo mnogo starije i izmučenije.

Koji je vaš komentar na izgled Dragojevićke nakon 11 mjeseci provedenih u “Zadruzi”?

haber.ba