Početna Rijaliti VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE ŠEST DANA PRED FINALE! Veliki šef presjekao – zadrugari...

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE ŠEST DANA PRED FINALE! Veliki šef presjekao – zadrugari ni ne slute šta ih čeka

Biće ovo uzbudljiva noć!

Bliži se kraj pete sezone rijaliti programa “Zadruga” i svi već uveliko polemišu o tome ko bi mogao da odnese pobedu i 50.000 evra kući. Dušica Jakovljević noćas je obavestila zadrugare da će se u nedelju održati veliko superfinale.

 

– Dragi zadrugari, ostalo vas je jos samo 26oro u Zadruzi. Večeras ce jos jedan zadrugar napustiti grad u kojem zivite i tada ce ostati 25 zadrugara za koje su gledaoci odlučili da treba da postanu finalisti ovog petog serijala. Ovim želimo zvanično i s ponosom da vas obavestimo da ce se veliko superfinale ovog serijala održati 10.jula sa početkom u 21h. Tokom narednih dana ce biti organizovana izbacivanja zadrugara, a večeras nakon što jedan od dvoje nominovanih napusti zadrugu bice otvorene linije za pobednike. Čestitamo svima vama što ste stigli ovako daleko u ovom takmičenju, a noćas nakon što otvorimo linije za pobednike samo od gledalaca će zavišiti kojim redosledom ćete napustati Zadrugu – pročitala je Dušica pismo.

Nakon što je Ana Jovanović noćas napustila rijaliti, u studiju se oglasio gong koji označio da su otvorene linije i da je počelo glasanje za pobednika “Zadruge 5”.

Veliki šef je doneo odluku da večeras bude održano finalno izbacivanje

Za sada nije poznato koliko će zadrugara večeras napustiti velelepno imanje u Šimanovcima. Publika će doneti odluku koga će poslati kući, a nema sumnje da će i ova noć biti uzbudljiva.

srbijadanas.com