Početna Showbiz Karleuša pokazala garderober iz snova: Ima dva kupatila, saunu! (Foto)

Karleuša pokazala garderober iz snova: Ima dva kupatila, saunu! (Foto)

Pop zvijezda Jelena Karleuša pokazala je garderober u novoj vili na Dedinju koji oduzima dah i definitivno je san svih žena.

Garderober je prilično veliki, poput jednosobnog stanova, na zidovima su bijeli plakari sa policama ili prostorima za ofingere, a već su spakovane neke Jelenine stvari, odjeća, torbe, nakit, cipele…

Tu je i kutak za parfeme, skupocjene i brendirane naočare, kao i razne detalje koje pjevačica ima u svom vlasništvu. Garderober posjeduje dva kupatila, a iz njega se može izaći i u dvorište.

Garderober ima čak i saunu, koju Jelena obožava, pa je poručila da će tu uživati. Ono što je pjevačica pokazala oduševilo je mnoge žene, a kako će tek izgledati kada se sve završi, mnogi ne mogu ni da pretpostave.

– Kao što sto ste primijetili, evo da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem mojih stvari u moj novi garderober u kući. Tek sam počela, ovdje će se puniti sigurno 7 dana – rekla je Jelena dok je snimala svoj raj.

– Garderober je veliki, ima super ogledala, ima super rasvjetu, tu će se još desiti puno neke rasvjete. Ima dva kupatila, ima izlaz u dvorište, i što je najinteresantnije ima saunu, volim to, tako da ću se ovdje relaksirati – nastavila je Karleuša.

– To sam htjela da vam pokažem, znam da vas interesuje, sve djevojke to vole. Obećavam vam, čim se sve završi, da ću snimiti da vidite kako sve izgleda. Biće stvarno super, sada je sve u kesama i u haosu.

 

ekskluziva.ba