Početna Showbiz JOVANA JEREMIĆ VEĆ 6 MJESECI U VEZI SA NJIM? Konačno progovorila o...

JOVANA JEREMIĆ VEĆ 6 MJESECI U VEZI SA NJIM? Konačno progovorila o novom dečku: Šokirala priznanjem o njegovim godinama

Popularna voditeljka poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te bez ustručavanja govori i na škakljive teme. Nedavno se rastala od svog dugogodišnjeg partnera Vojislava Miloševića, a nakon razvoda detalji iz njenog privatnog života ne prestaju da intrigiraju javnost.

Voditeljka Jovana Jeremić prvi put je u emsiji “Sceniranje” na Kurir televiziji progovorila o novoj udaji nakon razvoda i novom momku sa kojim je već šest meseci.

– Ja ću u javnosti izaći sa imenom i sa slikom muškarca onda kada budem odlučila da on bude moj muž. Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam ćerku. Želim ponovo da se udam, želim da nađem ljubav svog života – otkrila je Jovana Jeremić.

Ona je dodala da ne želi da otkriva ko je njen novi momak, ali da su zajedno još od februara.

– U pitanju je dečko koji je moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a prijateljstvo je planulo pre šest meseci. Od februara se intezivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo – kaže Jovana Jeremić.

Voditeljka je dodala da će budućnost odrediti da li će biti nešto više među njima, a na pitanje voditeljke Ljiljane Stanišić da li je zaljubljena, tajanstveno je odgovorila:

– Zadovoljna sam. Uspešan je, moje je godište i on je najmlađi muškarac kome sam dozvolila da bude u mom okruženju. Moje je godište, devedeseto, ali je jako zreo, pa je pokazao da godine nisu merilo zrelosti – istakla je Jeremićka i dodala:

– Svaki muškarac koji odluči da se bori za mene mora da zna da ja neću odabrati momka po svojoj meri, već po meri svoje ćerke, ja sam veoma odgovorna majka – zaključila je poznata voditeljka.

Kurir.rs