Početna Rijaliti Dejan će se slomiti kada bude čuo šta mu se desilo sa...

Dejan će se slomiti kada bude čuo šta mu se desilo sa bakom koju toliko pozdravlja: Nisu se vidjeli 5 godina!

Dejan Dragojević je izjavio da jedva čeka da dođe u svoju momačku kuću, ali da se plaši kako će se ponašati nakon što uđe u kuću u koju nije ušao punih pet godina.

Takođe, Dejan je rekao da se nada da ga baka čeka kući, kao i da jedva čeka da se probudi i kaže svojoj majci da mu spremi da jede.

Na jednu tako emotivnu temu, kontaktirali smo Biljanu Dragojević, kako bi nam rekla, kakav je utisak na nju ostavila Dejanova ispovijest. Ona je rekla sljedeće:

– Šta da kažem osim da jedva čekamo da dođe kući. Baka malo zaboravlja, pa puno puta dnevno dođe i pita kada je kraj Zadruge i kada Dejan stiže… A kada je mi vidimo na vratima, znamo da ide da pita za Dejana! Mislim da će brzo doći sebi, jer je ipak on ovdje rođen i odrastao.

– Moram da naglasim da nije pio kafu nikada, a o cigaretama da ne pričam, nije pušio nikada. Sada u Zadruzi sam prvi put vidjela da drži cigaretu. Nisam branila nikada svojoj djeci cigarete, ali ni jedno od njih troje ne puši. David samo nekada na feštama pali tompus inače niko od nas nije pušač, tako da su ovo novi momenti – izjavila je Biljana Dragojević.

ekskluziva.ba