Početna Showbiz Nikolina Pišek skinula crninu: Voditeljka pozirala sa ružama u kosi i poručila:...

Nikolina Pišek skinula crninu: Voditeljka pozirala sa ružama u kosi i poručila: Život teče, ovako sam odlučila da se osjećam!

Prošlo je malo više od 40 dana otkako je suprug Nikoline Pišek Vidoje Ristović preminuo, a ona je sada skinula crninu.

Naime, Nikolina se sada oglasila na svom Instagram profilu i podijelila sa svojim pratiocima kako se osjeća. Na sebi je imala haljinu roze boje i cvjetove na glavi.

– Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želio da utihnem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osjetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet”, napisala je Nikolina.

ekskluziva.ba