Početna Rijaliti “NE MOGU DA GLEDAM KAKO MI CAR ZLOSTAVLJA ĆERKU!” Huso riješio da...

“NE MOGU DA GLEDAM KAKO MI CAR ZLOSTAVLJA ĆERKU!” Huso riješio da povuče potez pred finale i spasi Dalilu

Evo šta će preduzeti

Kraj “Zadruge 5” sve je bliži, a svađe Filipa Cara i Dalile Dragojević nikada nisu bile žustrije. U toku rasprava, skandalozni zadrugari neretko ulaze u fizičke okršaje te se gađaju kamenjem, dave jedno drugo, i izgovaraju najgnusnije uvrede.

Dalilin otac, Huso Mujić, za “Alo!” je progovorio o nedoličnom ponašanju svoje ćerke, ali je istakao i da mu jako teško pada da gleda kako je Filip zlostavlja. On je istakao da će se na sve načine potruditi da agresivnog dečka svoje ćerke udalji od čitave porodice Mujić.

– Trudim se da ne gledam rijaliti, čitava situacija jako loše utiče na mene. Ovo je užasno šta se dešava, njih dvoje nisu normalni. Još pre nekoliko meseci sam govorio: „Svega će biti, a kajanja najviše“. Znao sam da se moja ćerka neće usrećiti sa Carem i da neće biti srećna nakon što je povredila svog muža – rekao je Huso, koji ističe da i pored svih Dalilinih grešaka namerava da je zaštiti.

– Dalilu ne pravdam niti sam ikada to radio, ali čak i da je najgora, ovaj teror nije zaslužila. Nijedna žena ne bi trebalo da trpi nasilje koje moja ćerka trenutno doživljava. Ona ne ume da ćuti u svađi, provocira ga, uzvraća udarce… Odnos im je katastrofalan. Osećam se jako bespomoćno kada vidim snimke na kojima neko davi moje dete u bazenu, naježim se kada vidim da se u svađama gađaju kamenjem, vređaju… Nažalost, ja joj ni na jedan način ne mogu pomoći, ruke su mi vezane. Ne bih mogao da gledam kako neko vrši nasilje nad osobom koju ne poznajem, a kamoli da budem miran dok neko moje dete muči – iskren je bio Mujić, koji je svestan da će njegovu ćerku kazna za javnu preljubu tek stići.

– Dalila je kriva za ovo što joj se dešava, imala je kraj sebe normalnog čoveka, nije ga htela. Ostavila je Dejana zbog ovog probisveta. Ona će se sa pravim posledicama svojih dela suočiti tek kada izađe iz rijalitija. Ušla je u Zadrugu kao normalna, stabilna žena, a izlazi iz nje nenormalna i poročna. Bojim se da će biti kasno kad shvati šta je uradila od svog života – iskren je bio Mujić, koji i pored razočarenja planira da pruži podršku Dalili.

– Kakva god da je, moja je. Ne želim da joj se mešam u život, ali daću sve od sebe da joj pomognem. Skrenula je sa puta, probaću da joj objasnim da ne radi ispravne stvari. Ukoliko ne uspem da je opametim, odustaću, neka radi šta zna – zaključio je Mujić

srbijadanas.com