Početna Rijaliti GRCALA U SUZAMA “ŽIVIO JE SA MANIPULATOROM I PSIHOPATOM!” Dejanova majka van...

GRCALA U SUZAMA “ŽIVIO JE SA MANIPULATOROM I PSIHOPATOM!” Dejanova majka van sebe: “Samo neka dođe kući!”

“Bilo je pitanje dana kada će se sve videti.”

Kako je Dejan Dragojević doživeo emotivne brodolome u ovoj petoj sezoni “Zadruge”, tako je i dok je komentarisao svoj klip u emisiji “Gledanje snimaka” jecao na pomen svoje porodice i svog života u Veterniku u koji se, po svemu sudeći, vraća po izlasku iz rijalitija.

– Isplakala sam se slušajući Dejanovo izlaganje. Ja sam tu za njega bila I ostala na istom mestu, on samo treba da dođe kući I sve će biti okej. Bio je suviše mlad I nezreo kada je ušao u vezu, pa i brak sa osobom kakvu ste imali priliku da gledajte 10 meseci, tako da život u njegovim godinama sa manipulatorom i psihopatom nije ni mogao da da bolji rezultat. Bilo je pitanje dana kada će se sve videti. Volim što je Dejan ušao u “Zadrugu 5” i da on konačno progleda. Nikakve odgovore ne treba da mi daje, šta želi i kada želi neka priča, ako ne želi i ne mora. Mi smo svi na okupu i željno ga očekujemo – istakla je Biljana.

– Šta da kažem, 24 sata kamere, mladi ljudi, hormoni rade…Ali, ipak malo treba povesti računa – zaključila je Biljana za Pink.rs.

srbijadanas.com