Početna Rijaliti CAR KR.NIČKI UBACIO DALILU U BAZEN I DRŽAO JOJ GLAVU ISPOD VODE:...

CAR KR.NIČKI UBACIO DALILU U BAZEN I DRŽAO JOJ GLAVU ISPOD VODE: Dragojevićka se gušila, molila za pomoć, pa zakukala na sav glas

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su žestoku svađu na bazenu, a u jednom trenutku Car je nju ubacio u bazen.

Iako je na samom početku sve delovalo kao ljubavna igrarija u bazenu, sve se otrglo kontroli.

Naime, Car je nju sve vreme privlačio ka sebi, što je ona odbijala, te je počela da histeriše i vrišti. Filip to nije mogao da podnese pa ju je u dva navrata držao pod vodom, a ona je zapomagala, gušila se i molila Lepog Miću da joj pomogne. Nakon toga, Dalila je napustila bazen i uplakala otišla pod trem.

Inače, svemu tome je predhodila žučna rasprava. Filip je Dalili doneo ručak, a tokom svađe joj je rekao da ostavi njegov tanjir. Ona je besna ustala i razbila ga je.

– Ne zanimaš me, ti meni da kažeš da ti ostavim hranu. Od tebe mi ne treba ništa, ja sam debil što sam to prihvatila, klošaru jedan – prebacila je Dalila.

– A ako te ne ponudim, ti kreneš haos da praviš za stolom – nastavio je on.

– Odj*bi od mene! – nastavila je ona.

– Ja sam se za svoje greške pokajala. Znaš za šta još? Kad kažeš da ti je bolje gde te je neko razvljivao, bolje da sam ostala i ja tamo gde me niko nije ponižavao. Meni nije bilo žao braka. Ja pričam samo na kontu tebe i uvek ću da pričam tvojim jezikom – govorila je Dalila.

 

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.