Početna Showbiz Opasne bombe: Najatraktivnije hrvatske novinarke pokazale vatrene figure na Hvaru

Opasne bombe: Najatraktivnije hrvatske novinarke pokazale vatrene figure na Hvaru

Fani Stipković i Mirta Šurjak ovih dana uživaju na otoku Hvaru, a fotografijama su se pohvalile na svojim Instagram profilima

Jedne od najatraktivnije sportskih novinarki Hrvatske Fani Stipković i Mirta Šurjak ovih dana uživaju na otoku Hvaru, a fotografijama su se pohvalile na svojim Instagram profilima.

Šurjak je objavila fotografiju na kojoj odmara uz more, a u prvom su planu njezine duge noge i bujni dekolte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

“Komad”, “Bomba Dalmacije”, “Zgodna i elegantna” – glasili su neki od komentara njezinih pratilaca na Instagramu, prenosi Jutarnji.hr.

Fani je također objavila fotografiju s Hvara, gdje uživa u društvu svog dobrog prijatelja Davora Grgina. Iako je ranije objavila fotografije iz Pariza, lijepa novinarka odlučila je dio svog odmora provesti i u domovini. U vrućim hlačicama, kupaćem kostimu i sandalama na visoku petu pozirala je na Hvaru, a Mirta Šurjak komentirala joj je “da je najljepša” i poželjela joj dobrodošlicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Nakon Hvara, Fani je produžila na svoju Korčulu, a pritom nije propustila priliku fotografirati se u ljubičastom, dvodjelnom kupaćem kostimu koji je sjajno naglasio njezinu vitku, atraktivnu figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

“Doma je doma”, “Predivna si”, “Savršena si” – glasili su neki od komentara njezinih pratilaca.

avaz.ba