Početna Showbiz PJEVAČICA PLIVA U NOVCU, SVILI I KADIFI! Zavirite u stan sav od...

PJEVAČICA PLIVA U NOVCU, SVILI I KADIFI! Zavirite u stan sav od zlata, a vila na Ilidži puna antikviteta! Bazen, fontana… (Video, foto)

Pevačica Branka Sovrlić i njen suprug su dugi niz godina u braku. Zajedno su stekli ogromno bogatstvo u kome danas uživaju, a njihova ljubavna priča se desila sasvim slučajno.

– Upoznala sam ga 1980. godine, nastupala sam sa Miletom Kitićem na moru, došao je moj suprug da preuzme orkestar da krene na turneju sa Tomom Zdravkovićem, koji je tada snimio pesmu ”Hej Branka”, sasvim slučajno. Od tada smo zajedno, video me i rekao ”Ili moja, ili ničija” – priča Branka.

Par mnogo vremena provodi u svojoj vili na Ilidži, odakle često objavljuje fotografije i pokazuje raskošno dvorište sa bazenom.

Pevačica je vilu kupila sa svojim suprugom pre 14 godina i ona je pod zaštitom države. Vila ima i poseban naziv “Golubica”, a ona je bila zadužena za sređivanje unutrašnjosti, dok se suprug pobrinuo za spoljašnjost.

Vila je puna antikviteti i sam luksuz odiše na svakom koraku, a dvorište je veličine jednog parka gde je smešten bazen, deo za druženje i fontana.

Pevačica i njen suprug poseduju restoran, kuće i stanove širom Balkana, a njen stan u Beogradu sav je u zlatu, a jednom prilikom je otvorila vrata Kuriru u pokazala sav raskoš. Međutim, materijalni status ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

kurir.rs