Početna Showbiz Draško i ja smo raskinuli virtualno! Tanja Savić priznala da se više...

Draško i ja smo raskinuli virtualno! Tanja Savić priznala da se više ne čuje sa Stanivukovićem: Već je našao djevojku!

Pjevačica Tanja Savić dotakla se afere “vjenčanica” kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sva u bijelom i označila Banjaluku, te su svi aludirali da se udala za gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Ona je priznala da joj je cilj bio da poremeti javnost.

– Jeste bio cilj da poremetim cijelu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pjesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savjet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, riješila sam da im malo uzvratim. Obukla sam vjenčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom vjenčanju, bilo je samo građansko vjenčanje, u crkvi se nisam vjenčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to prije deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to – ističe Tanja.

Tanja je u razgovoru priznala da više nije u kontaktu sa Stanivukovićem i da su prekinuli odnos.

– Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno (smijeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u vjenčanici, bolje da ne pričam dalje… Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on djevojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir – otkriva Savićeva, pa dodaje:

– Lijepo je imati nekog, a nemaš ga, i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, ne pravi ti pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamjerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve ja to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku – priča Tanja kroz smijeh u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

ekskluziva.ba