Početna Showbiz Niko nije slutio da im je ovakvo stanje u kući: Dragana Mirković...

Niko nije slutio da im je ovakvo stanje u kući: Dragana Mirković ne želi više da ćuti o suprugu!

Folk zvijezda Dragana Mirković godinama živi na relaciji Srbija-Austrija, a u prijestonicu često dolazi zbog poslovnih obaveza.

U razgovoru za domaće medije, Dragana je svojevremeno otkrila kako joj je pošlo za rukom da skoro 20 godina živi u harmoniji sa suprugom Tonijem Bijelićem.

Toni i vi ste u braku 20 godina, ima li ljubomore među vama?

– Ma kakva ljubomora, nema mjesta za to kod ni mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru.

Da li vas zove da provjeri kada dolazite kući ili s nekog nastupa?

– Moj Toni? Ma ne… Nikada me to nije pitao, a niti će. Takođe, kada je on na poslovnim sastancima, nikada ga ne zovem da pitam kada će kući. Takva okupljanja umiju da traju do kasno u noć ili čak cijelu noć. Uvijek znam gdje je i ne brinem se.

Kada se posvađate, ko prvi popusti?

– Ne znam odgovor na to pitanje, budući da kod nas u kući ne postoji povišen ton i ne pamtim kada smo se posvađali. Bolje da ne pričam o tome jer ne znam da li će mi ljudi vjerovati.

Mnogi se pitaju kako sve uspijevate – majka, pjevačica, dobra supruga? U čemu je tajna?

– Vjerujte mi, imala sam sreće. Da sam se ja pitala, odavno bih napustila muziku i svoju karijeru. Međutim, zbog svoje predivne publike ostala sam u ovim vodama. Nisam ja od onih ambicioznih žena.

ekskluziva.ba