Početna Showbiz Ko je Nermin Handžić iz Tešnja? Pobjednik ‘Zvezda Granda’ o poljupcu koji...

Ko je Nermin Handžić iz Tešnja? Pobjednik ‘Zvezda Granda’ o poljupcu koji je dobio od Cece Ražnatović

Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u „Nekim novim klincima“, gdje je oduševio sve svojim talentom

Nakon napete i uzbudljive, petnaeste po redu sezone ”Zvezda Granda”, pobjedu je odnio Nermin Handžić, koji ima samo 19 godina.

Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u „Nekim novim klincima“, gdje je oduševio sve svojim talentom, piše Nova.rs.

Kandidat iz Bosne i Hercegovine preferira narodnu muziku, pa je tako za svog mentora izabrao Violetu Viki Miljković, koja radi u timu sa suprugom Tašketom.

Nermin je nakon proglašenja pobjednika progovorio o odnosu sa svojom mentorkom i istako kako mu je ona bila najveća podrška tokom takmičenja, ali i da je i on nju bodrio, kada je to bilo potrebno.

Takođe, Nermin je rekao da planira da nastavi saradnju sa Viki i Tašketom, te da će mu oni napraviti njegovu prvu pjesmu.

Na društvenoj mreži Instagram broji više od 13 hiljada pratilaca, a stvar koja je mnogima zapala za oko jeste njegov nadimak Nerko.

Poljubac od Cece

Nermin je nakon sinoćne pobede u popularnom takmičenju govorio za Nova.rs i otkrio kako se sada osjeća.

“Beskrajno sam zahvalan mojoj Bosni na glasovima. Pokazali smo koliko smo jaki. Ova pobjeda koliko je moja toliko je i od Viki i Tašketa koji su radili neumorno sa mnom. Hvala svima, a jedva čekam da moju Bosnu obradujem prvom pjesmom i velikim koncertom”, rekao je on za portal Nova.rs.

Nermin je sinoć odobio poljubac i od Svetlane Ražnatović Cece.

.

“Tako je, nisam ni bio svjestan u tom trenutnu ničega. Beskrajno hvala i Ceci i svim mentorima koju si nam bili prava podrška tokom takmičenja. Ali naravno bih izdvojio moj tim Viki i Tašketa”, naveo je.

(DEPO PROTAL/md)