Početna Showbiz Najbolji frajer u “Zvezdama Granda” mogao bi postati pobjednik: Ako me moje...

Najbolji frajer u “Zvezdama Granda” mogao bi postati pobjednik: Ako me moje Sarajevo podrži, imam apsolutne šanse da ponesem titulu pobjednika

Otkako se Alem Bajrović prvi put pojavio u “Zvezdama Granda” proglašen je najboljim frajerom i od tad pa do danas niko mu tu tituli nije uzeo. No, budući da je sinoć u polufinalnoj emisiji prošao u veliko finale ovog takmičenja, večeras postoji mogućnost da dobije i titulu pobjednika.

Podsjetimo, Alem iza sebe ima već jednu pobjedu na bh. muzičkom takmičenju Zvijezda možeš biti ti, pa mu ne bi bilo strano da se okiti još jednom pobjedom.

“Ako me moje Sarajevo podrži kao jedinog predstavnika u takmičenju Zvezda Granda, imam apsolutne šanse da ponesem titulu pobjednika i donesem je u Sarajevo u svoj grad”, govori Alem za Senzaciju i objašnjava šta o njemu misle članovi žirija:

“Žiri je uvijek tu uz mene i smatraju me već odavno formiranim pjevačem. Daju mi svakodnevno savjete za dalje moje pjevanje”, završava na kraju kratki razgovor Bajrović kojem želimo puno sreće, pa da se u BiH vrati sa titulom pobjednika.

Senzacija.ba