Početna Showbiz “KARLEUŠA SE RAZVELA” – JELENIN PRIJATELJ OTKRIO RAZLOG: Pjevačica se odmah oglasila,...

“KARLEUŠA SE RAZVELA” – JELENIN PRIJATELJ OTKRIO RAZLOG: Pjevačica se odmah oglasila, nije joj lako

Prešao granicu?

Jelena Karleuša i Aca Lukas počastili su jedno drugo brutalnim uvredama čime je definitivno stavljena tačka na njihovo dugogodišnje prijateljstvo. Kretor Saša Vidić prokomentarisao je ovu estradnu svađu i istakao da je čitava priča otišla predaleko, ali da Lukas svojim pričama ne može da ugrozi njen odnos sa Duškom Tošićem.

– Ja Jelenu jako volim i vazda ću biti na njenoj strani. Bilo koji sukob da se desi ja Jelenu volim. Ona je pre svega veliki prijatelj, jednom sam se ogriješio o nju, nešto sam je pljuvao, ali sam joj se zbog toga izvinio. Što je uvreda što je to rekla Lukasu? On sve što je rekla legalno radi i legalno o tome priča.

Vidić je prokomentarisao i folkerove navode da je Karleuša imala više afera sa sportistima.

– Mnogo je to daleko otišlo, pitanje je da li ćemo vjerovati u to ili nećemo. Šta sad otkrivaš ti te gluposti? Žena se razvela! Doviđenja prijatno! – istakao je Saša za “Svet”.

Na pitanje da li je Lukas svojim tvrdnjama narušio odnos bračnog para Karleuša-Tošić kreator daje konfuzan odgovor.

– Kako više da naruše kad ga je išamarala? (smijeh) Ja sam dobar i sa Jelenom i sa Duškom i da znam nešto o njihovom odnosu ne bih rekao, a ne znam ništa.

Povodom ovih Vidićevih riječi oglasila se Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

– Volim Sašu, ali moram da demantujem. Nisam se razvela i nisam šamarala Duška, a ni Lukasa! Ja sam nježna žena – istakla je Jelena.

POVEZAN VIDEO:

 

haber.ba