Početna Rijaliti VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE UOČI FINALA: Večeras će se desiti nešto što svi...

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE UOČI FINALA: Večeras će se desiti nešto što svi priželjkuju, Dalili i Dejanu neće biti lahko

Nikad turbulentnija sezona najgledanijeg rijalitija ”Zadruga” počela tog 6. septembra prošle godine, kada se preko 50 novih takmičara uselilo na velelepno imanje u Šimanovcima, a od tada do danas, mnoge stvari su se promenile, a samo oni najjači opstali su u ovoj igri.

Nakon deset meseci boravka u najuzbudljivijoj psihološkoj igri više ništa nije isto, pa tako zadrugare najviše brine suočavanje sa spoljnim svetom i svojim najbližima, ali pre nego što izađu iz ovog velelepnog projekta ”Zadruga”, zadrugarima će biti prikazane uspomene, koje su u prethodnim sezonama napravile pravu pometnju i izazvale rolerkoster emocija i lavinu suza kod najjačih zadrugara koji su uprkos brojnim izazovima opstali do samog kraja ”Zadruge 5”.

Emisija “Uspomene” je posebno emotivna, kako za zadrugare, tako i publiku, i nikad ne prođe bez suza, ali i smeha.

Takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu će večeras od 22 časa gledati sve one trenutke koji su obeležili njihov život, ali i trenutke u “Zadruzi 5”, što će milionski auditorijum televizije Pink moći da prati uživo.

Voditelj Milan Milošević ulazi u Belu kuću da zajedno sa zadrugarima evocira njihove uspomene nakon višemesečnog bitisanja u ”Zadruzi 5”.

Izvor:Kurir