Početna Vijesti JEDAN OD GLAVNIH FAVORITA ZA POBJEDNIKA “ZVEZDA GRANDA” SPREMAN JE NA SVE:...

JEDAN OD GLAVNIH FAVORITA ZA POBJEDNIKA “ZVEZDA GRANDA” SPREMAN JE NA SVE: Takmičenje me naučilo da život zna da lupi šamar

Mustafa Mehić iz Gradačca je jedan od glavnih ovogodišnjih favorita za pobjednika u srbijanskom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Podsjetimo, prošle godine je u predfinalnoj emisiji napustio takmičenje, pa bi se moglo reći da je imao najmanje sreće u “Zvezdama Granda” jer je tada dobio svih 6 glasova, a ispao, kako je tad rekao, “na pragu” finala. Tada je to doživio kao šamar:

“Sezona prije ove me naučila da gubim. Podsjetila me također, po ko zna koji put, da život zna da udari šamar, ali iz toga treba da učimo i postajemo bolji u svakom smislu. Nije sve tako crno, sad sam iskusniji i lakše se nosim i sa scenom, a ni potencijalno loš plasman me ne može razočarati”, govori Mehić za Senzacija.ba i objašnjava da li je moguće da upravo on u subotu bude proglašen novim pobjednikom “Zvezda Granda” kao što mu predviđaju:

“Čvrsto vjerujem da se sve dešava sa razlogom. Moj mentalitet je takav da ne volim da gubim kroz život generalno, a sama ta činjenica govori i to da su ambicije visoke. Uvijek se trudim da gledam objektivno i kao što rekoh, sve se u životu dešava sa razlogom. Šta god da bude, da li ispao u prvom krugu ili pobijedio, ja idem dalje i vjerujem u sebe. Na kraju krajeva, takmičenje nije nikakva garancija za vječni uspjeh”, završio je Mustafa kojeg kolege iz takmičenja opisuju kao dobrog dečka i ostavljaju mogućnost da bi on mogao biti novi pobjenik iz BiH u srbijanskom takmičenju.

Senzacija.ba