Početna Showbiz Oglasio se Igor Jurić: Evo kako komentariše to što je udovica Olivera...

Oglasio se Igor Jurić: Evo kako komentariše to što je udovica Olivera Ivanovića otkrila da su u vezi! Komentar nije sjajan!

Milena Popović, nevjenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je objelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale djevojčice Tijane Jurić.

Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a sudeći prema pisanju medija, ovaj potez nije obradovao njenog partnera.

Naime, Jurić je nakon što je Milena postavila sliku sa njim uz emotikon srca, navodno kazao da on nije estradna zvijezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osjećanja – kazao je Jurić za medije.

Da su posrijedi „nevolje u raju”, za Objektiv je svojim gestom potvrdila i sama Milena Popović. Redakcija dnevnog lista pozvala je Milenu za komentar, a ona je ljutito kazala da zna zbog čega je zovu, ali da joj nije do priče.

Na pitanje da li je boli prozivka partnera Igora Jurića, kazala je da nema komentar ni na jedno pitanje, a potom prekinula vezu. Ipak, nakon što je završen razgovor poslala je poruku.

– Donijeli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve – kazala je ona za Objektiv, očigledno prihvativši Jurićev stav da se ne eksponiraju.

Podsjećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju. Prema pisanju medija, ona i Jurić su veće dvije godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva kćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i nerijetko svi zajedno odlaze u restorane.

ekskluziva.ba