Početna Rijaliti IVAN MARINKOVIĆ U NIŠU: Došao da vidi sina, pa nastao lom u...

IVAN MARINKOVIĆ U NIŠU: Došao da vidi sina, pa nastao lom u domu Kulića! Evo šta se desilo!

Ivan Marinković i Miljana Kulić dobili su dete nakon veze u rijalitiju “Parovi”.

Bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković bio je učesnik mnogih rijaliti programa, a zbog romanse sa Miljanom Kulić u “Parovima”, Ivan ima sa njom sina Željka.

Marinković je u povremenom kontaktu sa porodicom Kulić i majkom svog drugog deteta, a sina je otkako se rodio video svega nekoliko puta. Kako “Alo” piše, njemu ipak zbog porodične situacije nije svejedno i voleo bi da više učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog vanbračnog sina.

– Poslednji put Ivan je Željka video početkom ove godine. Išao je na jug Srbije i bilo mu je usput da svrati do Niša u porodičnu kuću Kulića koji su i staratelji malog Željka – počinje izvor.

– Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga u njenom stilu isprovocira. Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga vidao i ne zna kako da mu pride, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: “Ovo ti je tata”. Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa.

– Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželeo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje – priča izvor za “Alo”.

Marinković koji je imao problem sa alkoholom već neko vreme ne pije, i iako nema profesiju i za poslenje, zdravstveno se vraća u normalu.

– Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam meseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u rijaliti – završava izvor.

Marinković se nije javljao na pozive kako bi potvrdio ove navode.

srbijadanas.com