Početna Showbiz Sale Tropiko i Jovana ponovo zajedno? Bivši supružnici napustili Beograd – evo...

Sale Tropiko i Jovana ponovo zajedno? Bivši supružnici napustili Beograd – evo kako se provode!

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković Sale nakon razvoda viđeni su zajedno, kako porodično provode vrijeme na selu, daleko od gradske gužve.

Oni su na samom početku donijeli odluku da ostanu u dobrim odnosima zbog njihove dvije kćerke Helene i Đine.

Jovana i Sale su od tada samo jednom viđeni zajedno u javnosti, kada su proslavili rođendan mezimici, a sada su odlučili da i nedjelju provedu svi zajedno, porodično.

Naime, oni su od gradske gužve sa kćerkama pobjegli na selo, a upustili su se i u poljoprivredne aktivnosti.

Njihov prijatelj je objavio snimak na kojem se vidi kako Sale vozi traktor, dok jedna kćerka sjedi pored njega, a Jovana u prikolici sa drugom nasljednicom.

Oboje su sve vrijeme bili nasmijani, što svjedoči o tome da su dan proveli u dobrom raspoloženju i odnosu.

“Najljepši ste na celom svijetu”, “Ovo želimo da se ponovi”, “Prelijep par”, samo su neki od komentara.

Takođe, Sale je nedavno podijelio fotografiju sa Jovanom, na kojoj su pozirali u kupaćem kostimu vidno raspoloženi, pa je ovo dodatno podgrijalo navode da su se možda pomirili.

Podsjetimo, Jovana i Aleksandar riješili su da poslije 10 godina braka stave tačku na svoj odnos, o čemu su obavijestili javnost u decembru 2021. godine.

– Istina je da smo Saša i ja donijeli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju djece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših djevojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – poručila je Pajićeva tada.

ekskluziva.ba