Početna Rijaliti MAJMUNE IZ ZOO-VRTA, ZNAM TE KAD NISI ZNALA ŠTA JE DEPILACIJA NOGU!...

MAJMUNE IZ ZOO-VRTA, ZNAM TE KAD NISI ZNALA ŠTA JE DEPILACIJA NOGU! Zerina brutalno odgovorila Jovani, pa najavila tužbu (VIDEO)

Jeremićeva je u svojoj emisiji rijaliti-učesnice stavila u isti koš sa se.s-radnicama, a na ekranu je bila slika Hećove, koja se odmah oglasila i najavila rat s voditeljkom.

Novi medijski rat počeo je kad je Zerina Hećo na svom Instagram profilu objavila snimak s Pinka u kojem Jovana Jeremić priča o p*ostituciji i objašnjava ko su sponzoruše, starlete, ali i ko je ko na estradi bio devedesetih godina, a ko danas.

U svom stilu voditeljka je govorila na ovu temu dok je Zerina to sve gledala na TV i snimala. Bivša zadrugarka pronašla se u ovoj Jovaninoj temi jer je na monitoru pored voditeljke stajala njena slika, ali i fotografija njene koleginice, starlete Nataše Šavije.

Uzvratila joj

Zerina je podelila video-snimak ispod kojeg je napisala poprilično dugačak tekst, kojim je najavila da će uputiti tužbu protiv Jeremićeve, i to čak na tri strane. Kako nije bila gost emisije dok se pričalo o ovoj temi, iskoristila je priliku i brutalno odgovorila Jovani preko društvenih mreža.

– “Gospođice”, odnosno, kako sami sebe nazivate na svom Instagram profilu, “kučka”, poznajem vas kad niste znali šta znači depilacija nogu, ali bukvalno. Imala bih o vama da pišem dosta, ali biću kratka. Jutros ste u udarnom terminu, kako se nazivate, “kraljica šera”, a zapravo niste, očigledno, svesni da kad odete u zoo-vrt i jadni zaključani majmun koji se drpa ispod pazuha je zanimljiv, pa su ga zbog toga i postavili na tu poziciju da bi na njegovim vratolomijama zaradili novac, ali o tom – potom – počela je starleta pa dodala:

– Ja, Zerina Athena Kandola, već danas vam spremam tužbu na bar tri lista A4 formata. Znate šta ste izgovorili, mada sumnjam jer mi izgledate kao da imate pamćenje morske ribice. Kako ste započeli ovu najavu: “Ah!!!” , pa ste se dobro provalili kao školovana žena izgovarajući reč inšalah (ako bude Alahova volja), koja nije, kako rekoste, turska reč, pa ste nanizali na ekranu televizije Pink, koja je inače i moja matična kuća, u svetu javnih ličnosti moju fotografiju, između ostalih, te me nazvali ku.vom. Pričam u svoje ime, za ostale me ne zanima. Dalje da ne bih dužila, školovana Jovana Jeremić, kako beše, Pravni fakultet, ova Zerina sa završenim fakultetom Političkih nauka u Sarajevu, odsek komunikologija, vam poručuje – sram vas bilo i inšalah, vidimo se na sudu – napisala je Zerina na svom Instagram profilu.

Jovana ćuti

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s voditeljkom, kako bismo čuli njen komentar na Zerininu objavu, ali je ona bila nedostupna na broj poznat našoj redakciji do zaključenja ovog broja.

kurir.rs