Početna Showbiz BRUTALNO Karleuša ponovo izvrijeđala Lukasa: Znam da je mator, nebitan i davno...

BRUTALNO Karleuša ponovo izvrijeđala Lukasa: Znam da je mator, nebitan i davno “mrtav”

Iako se činilo da su Jelena Karleuša i Aca Lukas stavili tačku na javno prepucavanje, danas su, po ko zna koji put pokazali da je to ustvari bio zarez – privremeno zatišje pred buru. Tako su i danas nastavili da se prepucavaju. Naime, JK je danas na svom Instagram nalogu napisala:

“Neću više odgovareati drogiranom dedi Lukasu. Dosta. Čovek ima unuke, a ovo radi. Mučenik je za žaljenje. Znam da je mator, nebitan i davno “mrtav”, ali sam alergična kad takvi skotovi napadju žene, a svi ćute. Nisam naučena da ćutim. To je to. RiP narkiću”, napisala je pop pjevačica.

Da li će se sa ovim završiti njihov novi sukob? Poznajući i jedno i drugo – teško.

Podsjetimo, njih dvoje su se počeli prozivati i vrijeđati nakon što je Aca Lukas podržao Anu Nikolić koja je u javnost pustila demo snimak pjesme “Provereno”, koju je prije dva mjeseca uredno platila i snimila Milica Pavlović. Pjesma je već postala hit, pa je Jelena ostala zgrožena postupkom kolege Lukasa koji je javno podržao Anu Nikolić i njenu izvedbu publici dobro poznate pjesme.

 

Ukoliko ste propustili nešto od njihovog prepucavanja ispod u videu možete pogledati šta su sve napisali jedno drugom nekadašnji prijatelji Jelena i Aca:

Senzacija.ba