Početna Rijaliti SKANDALI, TUČE, BJEŽANJE! DEBELO ĆE IH KOŠTATI: Ovi učesnici rijalitija duguju pola...

SKANDALI, TUČE, BJEŽANJE! DEBELO ĆE IH KOŠTATI: Ovi učesnici rijalitija duguju pola miliona €, evo ko je rekorder! (Foto)

Rijaliti-šou “Zadruga” od mnogih je napravio velike zvezde, ali neke od njih nisu znale da na pravi način iskoriste svojih pet minuta slave, nego su doživele sunovrat.

Naime, pojedini su ozbiljno kršili pravila Bele kuće ili su samoinicijativno napuštali program, pa su postali veliki dužnici jer su potpisali ugovor u kom su takve stvari strogo kažnjive.

Tako u aktuelnoj petoj sezoni zbog kršenja ugovora čak devet učesnika duguje bar po 50.000 evra produkciji, a kada se njihove kazne zbroje, svi zajedno Pinku duguju oko pola miliona evra, piše “Republika”.

MC DAMIRO

MC Damiro ušao je u “Zadrugu 5”, ali ubrzo je usledila diskvalifikacija jer je, kao po običaju, rešio da pobegne iz rijalitija! MC Damiro je i prethodnih sezona pravio isti prekršaj, koji Veliki Šef nije želeo da toleriše.

ALEKSANDRA KOSTADINOVIĆ

Aleksandra Kostadinović odlučila je da pobegne iz rijalitija, i to na samom početku. Bivša zadrugarka se tako uvrstila među debele dužnike, koji će zbog takvog ponašanja morati da isplati novac produkciji umesto da je ostala i borila se da zaradi.

STEFAN MIHIĆ

Stefan Mihić je hitnom odlukom Velikog Šefa izbačen iz “Zadruge 5” zbog fizičkog nasrtaja na članove obezbeđenja. Ovo je u pravilniku rijalitija jedna od stavki zbog koje se momentalno napušta rijaliti, dok će i novčana kazna stići na naplatu.

ALEKSANDAR BOGUNOVIĆ ZVERKA

Aleksandar Bogunović Zverka samoinicijativno je napustio rijaliti, ali je zbog ovog prekršaja njegov budžet u minusu za 50.000 evra.

MILJANA KULIĆ

Miljana Kulić definitivno je rekorderka u kršenju pravila, kao i u pokušajima da s produkcijom nekako izgladi stvari, što joj nikada ne pođe za rukom uprkos strpljenju Velikog Šefa, koji joj je nebrojeno puta pružao šansu da se iskupi. Ona je i u “Zadruzi 5” dva puta diskvalifikovana, pa se može reći da su joj dugovi najbolji drugovi. Miljana će tako produkciji zbog svojih ulazaka i izlazaka morati da plati dve kazne, što ukupno iznosi 100.000 evra.

NENAD MACANOVIĆ BEBICA

Nenad Macanović Bebica zbog ljubavi prema Miljani napustio je “Zadrugu 5”, u koju je zbog nje i ušao. Bebica će, kao i mnogi, morati da odvoji 50.000 evra za kaznu.

MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ

Marko Janjušević Janjuš samoinicijativno je napustio rijaliti, nakon čega je Veliki Šef doneo odluku o diskvalifikaciji. Iako je, kao rijaliti-veteran, dobro znao šta ga čeka, ipak je izabrao ovu opciju, a Janjuševa kazna nije ništa manja nego za ostale zadrugare koji su prekršili pravila, pa takođe iznosi 50.000 evra.

MAJA MARINKOVIĆ

Maja Marinković je diskvalifikovana iz “Zadruge 5” zbog agresivnog ponašanja. Marinkovićeva je fizički nasrnula na Filipa Cara i izgrebala ga, a Veliki Šef je tada odlučio da je sankcioniše izbacivanjem iz rijalitija i novčanom kaznom.

TARA SIMOV

Tara Simov je takođe zbog agresivnog ponašanja odlukom produkcije izbačena iz rijalitija. Tara je i u prethodnim sezonama imala diskvalifikacije iz “Zadruge”, a njena kazna je i u ovoj sezoni 50.000 evra!

kurir.rs