Početna Rijaliti DONIJELA KONAČNU ODLUKU PRED MILIONIMA – Viki otkrila da li će ići...

DONIJELA KONAČNU ODLUKU PRED MILIONIMA – Viki otkrila da li će ići na abortus ili će roditi dijete (Video)

Stisla je petlju!

Na samom kraju emisije “1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem”, trudna Viktorija Mitrović je saopštila svoju konačnu odluku da li će da zadrži dete koje nosi ili će prekinuti trudnoću. Takođe, Viki je priznala u kom trenutku se osetila nesigurno za svoj život i život svoje porodice.

– Kada si se zabrinula za sopstevni život – pitao je Nemanja.

– Onog dana kada se obratio svom ocu i pozvao na zločin, rekao mu je da uradi ono što je uradio Mateji L., ja sam svašta nešto rekla, zanimalo me šta su joj uradili. Ja sam ga pitala šta se desilo, on je rekao da neće da priča, da ja tumačim. Ja sam sigurna da su joj odmogli samo, ne znam ni da li je živa. Ja se osećam prazno, nisam sposobna ni da donesem odluku. Ja sam zahvalna rijalitiju, da sam napolju ko zna šta bi se desilo. Nisam ni znala sa kim sam bila i sa kim imam posla. Taj čovek je monstrum, tužiću ga zbog pretnji, neću zbog ovoga što smo prošli u odnosu jer ni ja nisam bila bajna ali ću ga tužiću za pretnje – ispričala je Viki.

Marko OsmakčićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official- Ako se odlučiš za abortus da li ćeš završiti sa njim zauvke – pitao je novinar.
– Da, mučiće me to jedan određen period sigurno. Mislim da će oni biti mirniji, ja sigurno neću, nije mi dobro, teško ću to da podnesem. Ali dobro, možda je bolje da ja ispoštujem kada sam već ušla u taj odnos. Ne želim više da ga vidim. Plakala bih i tresla bi se, pobegla bih. Takva bi mi reakcija bila. Ne želim da ga vidim i čujem, ne treba mi za života više. Ne želim nikakve više veze, tužiću ga za ucene i pretnje, sve ima pokriće. Zbog svega ovoga, ne želim da rodim njegovo dete – rekla je Viki za sam kraj emisije.

srbijadanas.com