Početna Rijaliti Ćaletov sin ponovo navukao gnjev javnosti: Iskeširao 300 000, nije ni trepnuo,...

Ćaletov sin ponovo navukao gnjev javnosti: Iskeširao 300 000, nije ni trepnuo, evo čime se sad hvali!

Nikola Keljanović Kelja, poznatiji kao u javnosti poznatiji kao “ćaletov sin”, opet je uspeo da privuče pažnju javnosti bahaćenjem i razmetanjem parama.

Naime, Ćaletov sin je postao poznat po snimcima i slikama koje redovno objavljuje na svom Instagram profilu, a na kojima su uvijek bijesni automobili i bahato ponašanje.

Kelju samo na Instagramu prati preko 130 hiljada ljudi, a svojim pratiocima se ovoga puta “pohvalio” cifrom koju je morao da izdvoji kako bi registrovao jednu od svojih bijesnih mašina.

“Ćaletov sin” je uslikao dokument o registraciji automobila u iznosu od čak 300 000 dinara, a komentarom je razbijesnio javnost.

– Ode plata na registraciju – napisao je Nikola i time otkrio da su njegova mjesečna primanja enormno velika za današnje vrijeme.

Podsjećanja radi, Nikola Keljanović je došao u žižu javnosti kada je prošle godine slupao tatinog zlatnog “poršea panameru” i time se pohvalio na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ovaj momak ironično je poručio “Ubiće me ćale”, a onda je snimio svog razlupanog “poršea” uz komentar “Biće bolje”.

ekskluziva.ba