Početna Rijaliti Stanija za 16 godina potrošila 18.700 eura na plastične operacije: Pogledajte spisak...

Stanija za 16 godina potrošila 18.700 eura na plastične operacije: Pogledajte spisak svih intervencija!

Starleta Stanija Dobrojević (37) uložila je navodno 18.700 eura u periodu od 2006. do 2022. godine kako bi što bolje izgledala.

Popularna starleta, koja je javnosti postala poznata 2006. godine, poslije brojnih plastičnih operacija, sada je neprepoznatljiva.

Javnost je za Staniju prvi put čula prije 16 godina, kada su njene slike osvanule na jednom forumu. Zahvaljujući tome krasila je i naslovnicu muškog magazina. Tadašnja studentkinja Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu predstavljena je u časopisu kao “srpska se.s-bomba koja radi u Americi”.

Se.si starleta je 2013. ušla u “Survajver”, a naredne godine slikala se za čuveni “Plejboj”. Veću popularnost stekla je učešćem u “Farmi”, a potom i “Zadruzi”… I svaki put kad bi se pojavila, Stanija je sve manje ličila na onu studentkinju s početka priče.

Da bi ostavljala muškarce bez daha, starleta je morala da uveća grudi i g.zu, smanji nos, popuni usne, podigne kapke, istakne jagodice, ubrizga botoks u lice i vrat….

– Stanija je poslije slika koje su se pojavile na forumu “Burek” riješila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila “trojke”, a potom ih je povećala na “četvorke”! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 eura. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj – priča starletina drugarica i dodaje da je Dobrojevićeva tokom godina mijenjala na sebi sve što joj se nije dopadalo:

– Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i riješila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u posljednje vrijeme veoma popularne na estradi. Prije nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim riječima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 eura, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 eura!

Ipak, najveću transformaciju doživjela je krajem prošle godine, kad je ušla u “Zadrugu 5”. Mnogi su prokomentarisali da je pretjerala sa plastičnim operacijama i botoksom.

– Staniju ne zanimaju komentari! Važno joj je da je zadovoljna svojim izgledom, a i da se sviđa muškarcima. Mora da izgleda savršeno kako bi imala što više reklama na Instagramu. Mnogo novca zarađuje i na se.si fotkama koje objavljuje na platformi za odrasle – objašnjava sagovornica.

ekskluziva.ba