Početna Rijaliti Da li je realno da je to ona? Ovako je Jelena Krunić...

Da li je realno da je to ona? Ovako je Jelena Krunić izgledala prije tetovaža i plastičnih operacija!

Bivša rijaliti ulesnica Jelena Krunić danas je poznata po svom ekscentričnom izgledu koji uključuje tetovaže po cijelom tijelu.

Međutim, igračica je nekada izgledala sasvim drugačije i njegovala drugačiji i smjerniji imidž.

Jelena je prije hirurških intervencija imala nešto tanje usne i manje grudi, a tijelo joj nije bilo ukrašeno tetovažama.

Međutim, igračica je nekada izgledala sasvim drugačije i njegovala drugačiji i smjerniji imidž.

Jelena je prije hirurških intervencija imala nešto tanje usne i manje grudi, a tijelo joj nije bilo ukrašeno tetovažama.

Podsjetimo, starleta Jelena Krunić požalila se pratiocima na društvenim mrežama na situaciju koja ju je zadesila prije nekoliko dana.

– Prije dva dana sam krenula u šetnju i sretnem nekolicinu djece koja ide sa svojim učiteljima ili tako nešto. Pošto je ljeto ja se, naravno, razgolićujem tako da mi se vidi cijela istetovirana noga, što je normalno. To je moje tijelo. Kad sam prolazila pored te djece koja imaju oko 11-12 godina, jedna djevojčica, koja je bila najkrupnija u razredu, me je pogledala i dobacila: “Ju, sekta!” – počela je izlaganje Jelena na Instagramu.

– Ja sam se na to samo nasmijala. Na kraju reda su me neke djevojčice prepoznale i rekle: “To je ona djevojka, Jelena Krunić!”. To mi je bilo simpatično, ali onda sam se zapitala za tu prvu djevojčicu gdje su njeni roditelji i zašto su je tako vaspitali. Zašto svaka različitost treba da predstavlja to?!

– Zapitala bih njene roditelje kakvi su to roditelji. Prije toliko i toliko godina su mene moji roditelji učili na ne dijelim ljude po tome, tome i tome. Zamislite onda tu djevojčicu takvu kakva je kad vidi nekog istetoviranog ili po bilo čemu različitom i kaže da je to sekta, kao ona zna šta je to sekta – dodala je Krunićeva.

– Malo podučite djecu i radite sa njima. Mene to nije dotaklo, ali me je dotaklo to što su djeca tako vaspitana od tako mladih ljudi. Ako ta djevojčica ima 11 godina ne vjerujem da njeni roditelji imaju više od 32-33 godine.

ekskluziva.ba