Početna Vijesti Vlasniku zapaljenog kombija navijači Crne Gore uručili novac, on poručio: Pokazali su...

Vlasniku zapaljenog kombija navijači Crne Gore uručili novac, on poručio: Pokazali su čojstvo, hvala im!

Druženje smo ostavili za septembar, za taj burek sa sirom, rekao je vlasnik zapaljenog kombija

Jedan navijač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je išao u Podgoricu na meč 3. kola Lige nacija pamtit će to putovanje dok je živ.

Naime, njemu je prvo zapaljen kombi i kada se činilo da je “zaglavio” u Podgorici, Crnogorci su se pokazali kao izuzetni domaćini i prijatelji. Prvo su ugostili našeg navijača, a onda pokrenuli akciju prikupljanja sredstva kako bi mu kupili novi kombi i tako mu se odužili.

Samo dan je bio dovoljan da se skupi novac, a navijači iz Crne Gore danas su stigli u Sarajevo kako bi navijaču “Zmajeva” uručili prikupljeni novac.

On (identitet poznat redakciji) je za portal “Avaza” rekao da bi volio da se ne objavljuje njegovo ime. Istakao je zahvalnost, ali i sreću što je na kraju sve ispalo kako treba, a osim novca za kombi dobio je i prijatelje iz Crne Gore.

– Stvarno su osvjetlali svoj obraz, što se tiče ljudstva i čojstva. Zahvaljujem im se mnogo. Kako su oni osvjetlali svoj obraz, tako želim i ja osvjetlati svoj obraz i da ih ugostim.

Pokušali smo to danas uraditi, ali oni su imali svojih obaveza, pa ćemo to ostaviti za septembar. Za taj burek sa sirom – rekao je bh. navijač za portal “Avaza” i dodao:

– Baš im se zahvaljujem od srca, srdačno ih pozdravljam. Dobrodošli su uvijek u našu domovinu kao gosti, kao prijatelji, kao braća.

avaz.ba