Početna Rijaliti “OSMAKČIĆ I JA SMO ZAJEDNO OVDE” Oglasila se djevojka iz Švajcarske –...

“OSMAKČIĆ I JA SMO ZAJEDNO OVDE” Oglasila se djevojka iz Švajcarske – evo šta kaže o svom ulasku u Zadrugu i bliskosti sa Markom

Melani Šušnja, bivša devojka Marka Osmakčića, otkrila je detalje veze sa bivšim zadrugarom. Smatra da je Viktorija Mitrović kriva za sav haos oko njih i da ga je ona napravila psihopatom, a da ako dete bude zadržala neće ostati kod nje.

– Marko i ja smo ovde u Švici skupa. Ja njega ovakvog ne poznajem, ona ga je napravila psihopatom… I normalan bi poludeo… Viktorija, monstrum, kriva je za sve… Ona ga je naterala da pokaže drugo lice… Osmakčići su samo jaki na rečima – kaže Markova bivša.

On je sve to radio zbog zatvorenog prostora i tog monstruma od žene… Takvo nešto nisam videla u životu… Koliko ju je puta ostavio, al’ se ona vraća, ne da mu mira, prva grebe, čupa. Svako izgubi kontrolu, pa tako je i Marko… – oglasila se Melani za “Republiku” i otkrila da je porodica Osmakčić spremna na sve.

– Što se tiče lažne sahrane, porodica Osmakčić je na sve spremna kad vide da sinu nije dobro unutra – kaže ona, pa ističe da nju Marko nikada nije udario.

– Meni Marko nikada ništa nije uradio, mi smo ovde top… Ja njemu verujem, znam i kakav je Franjo, u rečima samo jaki, al’ Viki je najgora žena sto sam videla. Osećam da Viki nije trudna, da se samo igra, a i da jeste, ja sam protiv abortusa, ali da sam muško ni ja sa njom ne bih htela dete – kaže Melani.

– Ako Viki rodi dete ono neće biti kod nje, već kod nekog ko ima dobru budućnost – dodaje Markova bivša devojka.

– Marko i ja smo imali nešto… Trebala sam da uđem u “Zadrugu”, ali kada sam videla kakvi su ljudi tamo predomislila sam se. U kontaktu sam sa Markom, videli smo se i sve je super – zaključila je ona.

blic.rs