Početna Rijaliti “NE MOGU JE UHVATITI ZA RUKU KAO DJEVOJKU, JA NJU SAMO JE*EM!”...

“NE MOGU JE UHVATITI ZA RUKU KAO DJEVOJKU, JA NJU SAMO JE*EM!” Car pred kraj rijalitija sve ispričao

Dalila grca u suzama.

Filip Car je jutros priznao da više ne voli Dalilu Dragojević, a nakon tog priznanja, nastao je nezapamćeni haos nekadašnjeg para. Ona nije mogla da se smiri od plača, a Car je odlučio da napusti izolaciju gde su zajedno spavali kao potrčci.

Ipak, sukob se produbio i nastavio i ispred izolacije, a u sve su se umešali i Sandra Rešić i Marko Đedović.

– Ovo nije ljubav. Ne volim je nakon svega. Ne mogu da je uhvatim za ruku i kažem da je moja devojka. Pošto sam bio sa tobom i prošao sve, mogu da budem uz tebe, ne svađamo se i ne radim stvari koje će da te dovedu u ona stanja – govorio je Car.

– On mene ne voli, ja kad sam pričala nisi mi verovao. Danas je imao intiman odnos sa mnom u 12 popodne. Ja sam rekla da se vraća sa mnom iz griže saveti, a on se ubi da potvrdi da me voli za crnim stolom. On ovo sve radi zbog svog marketinga. Ja goreg čoveka u životu nisam upoznala. On ovo radi, a ja i dalje pričam. Šta je sve izgovorio i uradio, a ja sedim i pričam – govorila je Dalila.

– Kakve priče ona meni vrti. Ja razmišljam da li da pričam sa njom, nađem zajednički jezik i da ne bude tužna – dodao je Filip.

– On je rekao da ne treba da se razmnožavam, on meni udara na traume. Zna koliko ja želim dete. On je do juče pravio dete sa mnom – nastavila je Dalila.

– K*rvetinu treba pustiti da leži na podu. Ona provocira, ona neće da se nađe rešenje. Ona hoće da glumi paćenicu, a ja da ludim. Ona me naterala namerno da legnem u izlaciju i p*serem se na svoju zakletvu. Ne može moja majka da mi kaže da joj pomognem – dodao je on.

srbijadanas.com