Početna Showbiz Nakon što je izbrisala sve slike sa mužem, Prijovićka povukla potez koji...

Nakon što je izbrisala sve slike sa mužem, Prijovićka povukla potez koji je iznenadio porodicu! (Foto)

Aleksandra Prijović sa svog “Instagrama” obrisala je sve fotografije, a mnogi su zaključili da je to svojevrsni marketinški gest pred objavu novog albuma. Osim ovog gesta, uslijedilia je i promjena Aleksandre Prijović, koja je iznenadila i oduševila i porodicu i njene fanove.

Naime, pjevačica je odlučila da za potrebe novog albuma potpuno promijeni imidž, a promjena Aleksandre Prijović izazvala je lavinu komentara. Komplimenti na račun savršene linije, ali i promjene frizure nastavili su da se nižu iz dana u dan. A posebno oduševljenje Aleksandra je izazvala kada se u pratnji svog supruga pojavila na svadbi Đanijevog sina.

Aleksandra je blistala u asimetričnoj satenskoj haljini u hot pink nijansi, a njena nova frizura došla je do izražaja u punom sjaju. Naime, ona je ošišala šiške i tako svom licu dala svojevrsni okvir. Preplanuli ten, široki osmijeh i izgled koji vrca od s.ksepila oduševili su prisutne, a posebno Aleksandrinog supruga Filipa, koji sa nje pogled nije skidao cijele večeri.

ekskluziva.ba