Početna Showbiz JAVI MI SE KAD POŽELIŠ DRUGI PUT DA SE ŽENIŠ: Ovim snimcima...

JAVI MI SE KAD POŽELIŠ DRUGI PUT DA SE ŽENIŠ: Ovim snimcima je Meliha Imširović provocirala Dadu Mešaljić dok je ludovala sa njenim mužem (Video)

Iako je prošlo više od mjesec dana od skandala, koji je izbio nakon što su u noćnom provodu usnimljeni aktuelna učesnica Zvezda Granda Meliha Imširović i suprug Dade Mešaljić, bura se ne stišava.

Ovo dvoje koji su ludovali kao da sutra ne postoji, držeći se za ruke u jednom momentu, podsjetimo, na svojim Instagram nalozima su objavili saopštenja u kojima su istakli da nisu u vezi, niti su ikad bili. Međutim, kako vrijeme odmiče, dokazi protiv njih su isplivavali jedan po jedan. Naime, na naš redakcijski e-mail stigli su Instagram storiji koje je Meliha objavila dok je, očito, ponosno uživala sa tuđim mužem na očigled punog restorana, što možete pogledati ispod u videu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacijaa)

Aktuelna učesnica “Zvezda Granda” snimila je pjevačicu dok joj pjeva “Javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš”, dok je plesala uz tuđeg supruga?! Njoj očigledno niko nije objasnio šta znači sramota i bruka, što se, inače, uči od malih nogu.

Ona nije samo napravila glupost kojom se trajno pečatirala nego je ostala pri njoj, a  jedino gore od napraviti glupost je ostati istrajan u njoj.

Napomenimo i to da se u svom javnom obraćanju nije izvinila kolegici koju pretpostavljamo zna, budući da su obje bile u timu Marije Šerifović.

Ali kako u životu obično bude po onoj “kako siješ, tako i žanješ”, pa tako je i Meliha od vrsne pjevačice postala obična rasturačica brakova. Ako je i bila u vezi ili “kombinaciji” sa Jasminom Mumićem, on je ispao njena “potrošna roba” jer čujemo, našla je novog zauzetog.

 

Naime, našoj redakciji javljaju da je proteklog vikenda viđena sa novim oženjenim i to pred punim restoranom – baš kao i sa Dadinim mužem. Ljubila se sa njim, vjerovatno u nadi da će doći do njegove žene, kao što joj je očito bio cilj da “njeno druženje” dođe do Dade. Izgleda da su Melihina sfera interesovanja oženjeni muškarci i to samo dok ih ne razvede.

Što se tiče njenog novog oženjenog partnera/kombinacije nećemo objaviti o kome se radi, naravno ne zbog Melihe, nego zbog porodice tog čovjeka.

POVEZAN VIDEO:

 

Senzacija.ba